simple website templates

Anmäl dig till sommarens roligaste dagläger, GRATIS!

Vi arrangerar stampedes sommarläger i år igen! Även detta året gratis. Men viktigt att ni läser på inofrmationen ordentligt innan ni anmäler er


  1. ANMÄL DIG TILL DITT LÄGER - Välj en lägervecka som du skulle vilja gå på. Varje läger är indelat i förmiddags eller eftermiddagspass. När du loggat in via länken nedan och skrivit in alla dina uppgifter och slutfört så har du fått platsen. Vill du gå på fler än ett läger finns även det en möjlighet till detta. OBS!! Du måste du vänta tills fredagen innan den önskade lägergruppen startar för att anmäla dig till den i mån om plats.
  2. BRA ATT HA MED SIG - ta med er, vattenflaska, mellanmål ryggsäck och busskort.                   
  3. TIDER - I anmälningslänken nedan kan ni se tider och datum, gå in via länken, välj sen grupper och sist “Gratis Lovaktivitet” så ser ni samtliga tider & datum. Varje läger grupp är 5 dagar (Mån-Fre) och är 3 timmar (tider står i anmälnings länken)
  4. TRÄFFPUNKT -Varje dag träffas vi vid Centralstationen vid Tågspår nummer 16. Därifrån går vi till samtliga platser i grupp och visar vart någonstans i Göteborg ni kan träna parkour. Föräldrar får gärna haka på och se ställena. Vi går sedan hela gruppen tillbaka till centralstationen där vi skiljs åt. 
  5. INGA FÖRKUNSKAPER - Du behöver inte kunna något innan lägret. Lägret är öppet för alla och skapar möjligheter för dig som vill veta de olika ställena som en kan träna parkour på i Göteborg. Vi kommer hålla i nybörjar tekniker för er som aldrig tränat tidigare samt visa lite mer avancerade tekniker för dem som tränat parkour med oss eller annan organisation. 
  6. Föräldrar kan träna - Föräldrar är välkomna att träna med på lägret. Ingen anmälan krävs endas att haka på. Vi har haft detta koncept tidigare år och har visat sig varit väldigt lyckat. Därmed en aktivitet för hela familjen. 
  7. !!ANMÄLAN FÅR INTE TAS FÖR GIVET!! - När du beslutat dig att anmäla dig till Stampedes gratis sommarläger tar du ett ansvar i att delta minst 1 gång eller avanmäla er minst 3 dagar innan lägret. Eftersom vi haft problem med personer som bokar upp platser i lägren och inte dyker upp samt struntar i att meddelar oss om detta så har vi valt att ha en NO SHOW avgift på 400 kr för att minska detta problem. Med andra ord, hör du inte av dig minst tre dagar innan eller dyker upp minst 1 gång under veckan så betalar du denna avgift. (läkarintyg visas upp vid sjukdom) avanmälan görs till Kontakt@stampede.se Mejla namn och efternamn på deltagaren. 
  8. Varje individ är välkommen - Stampede har som motto att varje individ skall känna sig välkommen till vår förening. Det spelar ingen roll vem du är, vad du tror på eller hur du lever som person. Varje individ har rätt till ett intresse! 


För frågor kan ni alltid mejla oss på Kontakt@stampede.se. Om ni anmält er till fel läger grupp eller liknande så kan vi flytta om er. 

Address

Besöksadress:
Dagjämningsgatan 2

Contacts

Email: Kontakt@stampede.se        
Email: HBTQIA@stampede.se

Var en hjälpande hand

Det finns alltid människor som inte ber om hjälp erbjud ditt stöd till alla så gott du kan.