Parkour Sommarläge 2020

Läs mer på länken nedan om våra GRATIS sommarläger.

Vi visar dig och hela din familj de bästa ställena att träna på i Göteborg 

how to develop your own website

Skriv upp dig för mer information

Prenumerera på våra mejlutskick för att få veta mer om terminsstart

Anmäl dig inom 3 enkla steg

Här är tre enkla steg för dig som vill börja - varje termin har en gratis prova på vecka i början av terminen. Prova på kräver ingen föranmälan. (prova på är 31 Aug-6 Sept)

1

Testa på

Kom och testa på innan du bestämmer dig. Varje termin har vi en prova på vecka fösta veckan på terminen, skulle du missa denna betalar ni medlemsavgiften via anmälningslänken nedan på 100 kr/år för att komma och testa valfri grupp. Vid visat intresse kommer du att anmäla er till grupp anpassad efter er nivå. (då dras medlemsavgiften av automatiskt vid anmälan) 

2

Anmäl dig

Ni anmäler er och betalar helt själva via anmälnins länken som finns nedan. Allt sker online och skulle ni vilja byta grupp så mejlar ni oss. Kolla in schemat och välj grupp samt dag som passar er tid samt nivå.

3

Börja träna

Så fort du anmält dig och valt betalsätt så kan du komma på träningen! 
Vid ångran av köp räknas medlemsavgit bort samt gångerna du närvarat- 14 dagars ångerrätt fom köps dagen

Mobirise

Dagjämningsgatan 2
Göteborg - Stampede Gym

Vi håller på att bygger en egen lokal i Göteborg. Här tränar vi Parkour främst men har även Streetworkout.

Mobirise

Linneaskolan
Ljungskile - Idrottshall

I ljunskile tränar vi i en idrottshall utrustad med plintar och mattor.
Förutom steg 1-3i har vi även Opengym 

Mobirise

Gymnastikens hus
Göteborg - Special Idrottshall

Här tränar vi inne i en gymnastik lokal. För dig som vill lära sig volter och andra svåra trick så är denna träningsmöjlighet ett mycket bra val! 

Dagjämningsgatan 2 - Göteborg

Vi bygger just nu vår egna träningsanläggning i göteborg. Här har vi fler sporter än bara parkour även Streetworkout samt jobbar flitigt inom samarbeten med GBGmma som är en kampsportsförening

Här har vi träningar för alla personer. Du som är förälder till ett barn som anmält sig kan även du anmäla dig till samma grupp eller anmäla dig till vuxengruppen. 
Vill du anmäla dig till en extra grupp mejlar du oss på Kontakt@stampede.se och vi sätter in dig i rätt grupp. Varje extra grupp du vill börja utöver kostar bara 600 kr och detta gäller för alla grupper.

Vi har även en HBTQIA+ grupp som är en välkomst grupp för er som vill träna med andra personer med samma bakgrund 
Vi har även en Tjej-grupp som är en välkomst grupp för er som vill träna med andra personer med samma bakgrund, Givetvis är detta bara en valmöjlighet och du kan anmäla dig till de mixade grupperna. Vi skapade dessa grupper för att hjälpa vissa personer hitta till oss då vi vill ha en mångfaldig förening. Alla är välkomna!


Linneaskolan - Ljungskile

VI VÄNTAR PÅ SVAR AV KOMMUNEN FÖR ATT KUNNA BEDRIVA VERKSAMHET I LJUNGSKILE/UDDEVALLA JUST NU ÄR DET FÖR DYRT FÖR STAMPEDE ATT BEDRIVA VERKSAMHET I UDDEVALLA UTAN ATT FÅ STÖD

För dig som bor i uddevalla, stenungsund eller närliggande kommun har vi skapat träningar i Ljungskile för.
På linneaskolan hyr stampede in sig för att sprida parkouren till fler stadsdelar. Detta är ett projekt som vi själva driver för att hjälpa unga hitta till sporten och så fort vi har intresserade möjliga tränare drar vi igång så de får etablera parkouren i sin stad. 

Vi hyr in oss i Linneaskolan som är en vanlig idrotts gympasal.

Gymnastikens hus - Göteborg (Bergsjön)

För dig som tränat parkour tidigare och vill öka dina kunskaper i bla vålter och andra trick

Här tränar vi i en lokal med skummgummigrop 

Medlemsskap

SEK 100
per år
  • Medlemsskap betalas endast en gång per år. Det går att anmäla sig som endast medlem men vi föredrar att man som medlem är aktiv i träningen.

Terminsavgift Ljungskile

SEK 1095 Per termin
  • Mobirise is perfect for non-techies who are not familiar with web development.

Terminsavgift Göteborg

SEK 1295 Per termin
  • Dagjämningsgatan 2 har detta terminspriset i vår egen byggda lokal. Här tränar vi Parkour & Streetworkout, vi har träningar för alla åldrar och personer.  Just i denna lokal jobbar vi extra mycket med att alla skall känna sig välkomna.

Terminsavgift 
Gymnastikens hus

SEK 1395
Per termin
  • För dig som vill träna vålter och coola trick till skummgummi grop eller på studs golv (Plyo). Vi går grunligt igenom tricking och har även Opengym möjligheter. Gå in i fliken Voltträningar 

Tufft med ekonomin? Hör av dig till oss så kan vi rekomendera Stampedehjälparna. Där kan du få engagera dig för att betala mindre. Detta innebär hjälpa till i lokalen, engagera dig på event m.m. Majoriteten av våra ledare har varit med i stampedehjälparna och fått tillgång till träning så att de år senare har fått möjligheten till att bli tränare.

Stampede Hjälparna

Address

Besöksadress:
Dagjämningsgatan 2

Contacts

Email: Kontakt@stampede.se        
Email: HBTQIA@stampede.se

Alla kan träna

Det spelar ingen roll vem du är, hur smidig du är eller annat, alla kan träna parkour